Påskpaddling med Alexander Pasini

I lördags provade Alexander Pasini att paddla lite längre i k1 för första gången. Han har dock paddlat en hel del senaste åren i tvåmannskajak. Han gillade VKV Kåren då den går att ställa in för en liten paddlare och är stabil. Vi paddlade cirka 4km i lungt väder med sol och värme. Allt gick bra även om han blev lite trött på slutet men för att vara nyss fyllda 9 år funkade tekniken ganska bra.

3 kommentarer

 1. Anonymous

  Fantastiskt bra gjort av sonen, i mina ögon en hjälte. När jag var nio kunde jag inte ens simma.
  /Ulf

 2. Anonymous

  Fantastiskt bra gjort av sonen, i mina ögon en hjälte. När jag var nio kunde jag inte ens simma.
  /Ulf

 3. Bengt

  Han har paddlat med mej sedan han var 2-3 år och paddlat långt sedan 6 års åldern i k2

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022

Tema av Anders NorenUpp ↑

%d bloggare gillar detta: