Kreta Kissamos

Var på semester utan kajak! Vi flög till Kreta och staden Kissamos. Vi besökte även västra kretas all stora fina stränder.Bolos/Gramvousa, Fallaserna, Lafonisi och Paleochora. Bergsvägen mellan Fallaserna/Platanos och Lafonisi var inte att leka med. 2000 meters toppar och en väg som klättrade som en bergsget utmed bergsidorna. Ibland var vägenväldigt smalt och utan vägräcken och branta stup på flera hundra meter. Stenras och vilda getter ingår med i bilden. Hisnande men lite obehagligt ibland.  uder resan åkte vi genom Chanias turist öken, områden med bara barer och hotell, Undvik eller ta reda på noga var ni hamnar om ni åker till Chania kusten om ni inte vill bli besvikna.

En sak som kan störa i grekland är allt skräp som finns överallt, även på fina stränder. Kissamos var dock en lagom stor stad med en del av det riktiga grekland kvar även om det även byggs febrilt på nya hotell.

Bilder från resan:

[mudslide:flickr,0,36912648@N05,72157623994799829]

Om Bengt Larsson

Kajakpaddlare som bloggar om diverse runt paddling mm. Bor i Stockholm/ Örnsberg. Aktiv i Örnsbergs kanotsällskap och i bakgrunden för Qajaq Sverige FB: https://www.facebook.com/kanotisten.spant
Det här inlägget postades i Foto, Resor och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.